Meni

Prihajajoči dogodki

20 Mar 2018
19.00

10. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

7. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
http://www.glasbena-kp.net/a_nastopi2.htm

28 Mar 2018
20.00

Prvi Mediadom Stand-up večer: Kaja Grozina, Ervin Šišić

Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z Zavodom SI-FILM, tudi letos organizirajo »Mediadom Stand-up večere«. Po uspešnih filmskih večerih bosta 28. in 29.3.2018 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bosta nastopila Kaja Grozina in Blaž Curk, drugi večer pa Matic Kokošar ter Rok Krivičič.


Kaja Grozina je mlajša sila v komičnih vrstah, prihaja iz Krškega. In mi ji verjamemo, da nima posledic. Niti malo.

Ervin Šišić zgleda kot Jaka od sosede, ki ga poklicete, ko se vam je pokvaril računalnik ali televizor, ko pa odide pa ugotovite, da vam je ukradel radio, dedovo uro in pojedel kosilo za tri osebe.

Organizatorja stand-up večerov sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran, soorganizator pa je Zavod SI-FILM. Projekt je podprt s strani Občine Piran ter O.I. JSKD Piran.

Prvi večer, 28.3.2018 ob 20.00, Mediadom Pyrhani.
VSTOP PROST, Vljudno vabljeni!
29 Mar 2018
20.00

Drugi Mediadom Stand-up večer: Matic Kokošar, Rok Krivičič

Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z Zavodom SI-FILM, tudi letos organizirajo »Mediadom Stand-up večere«. Po uspešnih filmskih večerih bosta 28. in 29.3.2018 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bosta nastopila Kaja Grozina in Blaž Curk, drugi večer pa Matic Kokošar ter Rok Krivičič.
 
Rok Krivičič je nadebudni koprski komik, ki žanje (ne)slavo že 2 leti, vse do Črnega Kala. Sedaj pa preskok v deželo Kranjsko. In prodaja športne copate – rabite popust?
Matic Kokošar je študent in nekdanji metalec, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

 

Organizatorja stand-up večerov sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran, soorganizator pa je Zavod SI-FILM. Projekt je podprt s strani Občine Piran ter O.I. JSKD Piran.

Drugi večer, 29.3.2018 ob 20.00, Mediadom Pyrhani.
VSTOP PROST, Vljudno vabljeni!
5 Apr 2018
18.00

Premiera filma: Krvava senca (GEPŠ)

Premiera filma Krvava senca, 5. april 2018 ob 18.00, Mediadom Pyrhani

O filmu:

Film opozarja na iluzijo resnice o ljudeh, za katere mislijo, da jih poznajo, ampak ne vejo ničesar o njih. Skozi precizno režijo, kamero, igro in montažo se film razvije v zaključeno celoto, katera da jasno sporočilo o problemu 21. stoletja.

Predstavitev prenosa vsebine romana ALAMUT V. Bartola na film z naslovom KRVAVA SENCA. Za predlogo je služila izdaja romana Alamut iz Knjižne zbirke Hram, ki je izšla leta 1988 pri Mladinski knjigi. V imenovanem romanu sta glavna lika Hasan Ibn Saba in Ibn Tahir.

Hasan je vrhovni poglavar znamenite trdnjave Alamut. Govori, da se bori za svobodo  svoje dežele, a v resnici hoče zase največjo družbeno moč na Zemlji. Da bi prišel do te oblasti, zlorablja vero in zveste podložnike. Tudi najboljšega učenca med fedaiji, svojimi zvestimi in strašnimi bojevniki, Ibn Tahirja. Hasan sledi načelu, da ni nič resnično, torej je vse dovoljeno.

Ibn Tahir pride na Alamut, ker želi maščevati smrt deda, ki so ga ubili podložniki okupatorskega sultana, glavnega Hasanovega nasprotnika. Ibn Tahir je takoj sprejet med fedaije, ki so kot njegovi izbranci podrejeni neposredno Hasanu. Slednji jih je namenil za posebno nevarne naloge, na katerih bodo izvedli podvige, s katerimi bodo prestrašili sovražnika. Obenem bodo na nalogi umrli. Tudi Ibn Tahir dobi smrtno nevarno nalogo. Ubiti mora desno roko sultana, ki je Hasanov življenjski nasprotnik oziroma sovražnik. Hasan ve, da bo pri tem tudi Ibn Tahir umrl.

Toda fant po čudežu preživi. Sultanov veliki vezir, ki ga je Ibn Tahir zabodel, mu pred smrtjo razkrije resnico o Hasanovi prevari in ga pusti živeti. Besni Ibn Tahir se vrne na Alamut, saj želi kaznovati Hasana. Ta pa se s fantom pogovori. Na koncu se stari poglavar z visoke gore in novi filozof oz. Hasanov nekdanji bojevnik miselno zbližata. Ibn Tahir razume, da so množice ljudi na svetu pasivne in se pustijo voditi. Zato razume tudi Hasanovo voljo do moči. Hasan noče biti le igrača na nemirnem planetu.

Film z naslovom “Krvava senca” je sintetiziran po priredbi predstavljenega romana Alamut. Mark, ki ga v filmu igra Simon Babič, predstavlja Bartolovega velikega vezirja Nizama al Mulka, ki je desna roka sultana, vladarja mogočne turške države. Organizacija Pink izvede na Marka atentat. Ta organizacija pooseblja mogočno trdnjavo Alamut, katere vodja je Hasan ibn Saba. V našem filmu Hasana predstavlja Mija, ki jo igra Nežka Kuzmin Delgiusto. V igri Martina Ristića lahko prepoznamo Ibn Tahirja. Ta se v filmu vživi v vlogo dilerja, ki preprodaja drogo pink. Lik Filipa je plod režiserjeve domišljije, saj v romanu taka oseba ne obstaja. Odnos med Mijo in dilerjem je tak kot v knjigi med Hasanom in Ibn Tahirjem. Mija namreč dilerja izrablja v boju za svoje cilje, ki jih razkrije na koncu. Hoče se znebiti Marka, saj bi tako prišla na najvišji položaj v organizaciji.

Glavna tema filma je človekova želja po oblasti in nadvladi nad drugimi. Ta želja se lahko  pojavlja kjerkoli, tudi v malih svetovih sodobne družbe. Negativna volja po družbeni moči, katero pooseblja Mija, preraste v simbolno vrednost. Režiserski koncept temelji na družbenokritični ideji eksistencializma. Mija skozi celoten film manipulira s Filipom, vodi ga do kriminalne organizacije, ne da bi on slutil, da je na čelu organizacije prav ona. Filip to zve šele na samem koncu, ki pa je odprt. (Matevž Zebec)

O produkcijski skupini Vili in Ve:

Vili in Ve je združenje številnih mladih, nadobudnih in željnih mladostnikov, kateri gojijo željo po umetniškem udejstvovanju znotraj filma, gledališča in plesa. Produkcijska skupina je nastala znotraj izven šolskih dejavnosti Gimnazije, elektro in pomorske šole Piran. Zametki produkcijske skupine segajo v leto 2015; takrat se je na oder postavljal muzikal Drzni si biti… 2016. Po več kot uspešni predstavi se je porodila ideja o oblikovanju ekipe in tako smo nastali.

 

10 Apr 2018
19.00

11. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

11. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
http://www.glasbena-kp.net/a_nastopi2.htm

17 Apr 2018
20.00

Mediadom Filmski večeri: Gimme Danger – Iggy Pop & The Stooges

Gimme danger (2017), glasbeno dokumentarni o skupini The Stooges, 108 minut.
Režija Jim Jarmusch *

»Mislim, da sem pomagal izbrisati šestdeseta.« – Iggy Pop v intervjuju z Dinah Shore leta 1977

Konec šestdesetih let je mali bend iz Michigana kot komet priletel na glasbeno sceno in s silovitim, agresivnim rock’n’rollom napadel občinstvo, ki se je celo desetletje mariniralo v tedaj že nekoliko blazirano postani hipijevski subkulturi. Eksplozivni, kot elastika prožni in vedno duhoviti motor skupine, legendarni Iggy Pop, nas skupaj s kolegi popelje po poteh in stranpoteh benda, ki je zasejal seme punka in alternativnega rocka, Iggyjev dolgoletni prijatelj in sopotnik Jim Jarmusch pa njihovo pripoved podpre z zabavno mešanico raznovrstnega avdiovizualnega gradiva.

Jarmuschev duhoviti, nalezljivo fanovski dokumentarni poklon eni najbolj vplivnih rock skupin vseh časov, The Stooges, je svetovno premiero doživel na festivalu v Cannesu.

»V zgodovini rock’n’rolla ni skupine, ki bi se lahko merila s kombinacijo težkega prvinskega trušča, našpičene psihedelije, blues-a-billyjevskega žaganja, jedrnatih, jeznih besedil skupine The Stooges in frontmana v podobi renčečega, našopirjenega leoparda, ki mu nekako uspe utelesiti Vaclava Nižinskega, Brucea Leeja, Harpa Marxa in Arthurja Rimbauda. The Stooges niso imeli nobenega pravega predhodnika, navdihnili pa so celo armado naslednikov. Gimme Danger je bolj ‘esej’ kot dokument. Je naše ljubezensko pismo morda najboljši skupini v zgodovini rocka, ki predstavi njihovo zgodbo, njihove vire navdiha in njihov vpliv, vključno z nekaterimi še nikoli prej videnimi posnetki in fotografijami. Kot Stoogesi in njihova glasba je tudi Gimme Danger nekoliko divji, razpuščen, čustven, zabaven, prvinski in prefinjen na najbolj robat način. Naj živijo The Stooges!«

Več o filmu: Uradna spletna stran Fivia

Mediadom Pyrhani, torek 17.4.2018 ob 20.00.
Vstop prost!

18 Apr 2018
20.00

Mediadom Filmski večeri: 20000 dni na zemlji – Nick Cave

20000 days on earth (2014) *glasbeni dokumentarni, 97 min*Ian  Forsyth, Jane Pollard.
Nick Cave, Ray Winstone, Kyle Minogue.

Dvajsettisoči dan v življenju Nicka Cava – od jutranjega zvoka budilke do sprehoda po plaži po večernem koncertu. Cave se med brskanjem po osebnem arhivu spominja svojih bolj divjih let, se v pogovoru s psihoanalitikom vrača v svoje otroštvo ter se v sanjskih prizorih pomenkuje z »duhovi« iz preteklosti: rednim sodelavcem Warrenom Ellisom, igralcem Rayem Winstonom, bivšim članom benda Blixo Bargeldom ter s Kylie Minogue, s katero je zapel svoj največji hit Where the Wild Roses Grow – poleg tega pa v živo izvede tudi nekaj komadov s svojega zadnjega studijskega albuma. Kombinacija igranih in dokumentarnih posnetkov na vsakem koraku briše mejo med umišljenim in resničnim ter med zasebnim in javnim.

Dvajset tisoč dni na Zemlji ni toliko klasični dokumentarec kot portret nebrzdane ustvarjalnosti. »Ta dan je hkrati bolj in manj resničen, bolj in manj zanimiv kot moj dejanski dan – odvisno, kako gledaš.«

Več o filmu: Uradna spletna stran Fivia

Mediadom Pyrhani, sreda 18.4.2018 ob 20.00.
Vstop prost!

19 Apr 2018
18.00

12. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

12. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
https://www.glasbena-kp.net/aktualno_nastopi.php

19 Apr 2018
20.00

Mediadom Filmski večeri: Django

Django (2017), 117 min, *biografska glasbena drama*. Etienne Comar.
Scenarij: Etienne Comar, Alexis Salatko. Igrajo: Reda Kateb, Cecile De France, …

(francoščina, SLO podnapisi)

Django se osredotoča na čas ob koncu druge svetovne vojne, ko je Reinhardt s svojo družino in glasbeno skupino občutil preganjanje nacističnih oblasti v Franciji. Glasbenik je takrat užival veliko priljubljenost, njegova glasba pa je kljub romskemu značaju ugajala celo nemškim vojakom. Ko je Reinhardt na pobudo Josepha Goebbelsa prejel povabilo za nastopanje v Nemčiji, se je znašel na razpotju, saj so ga bližnji opozarjali, da gre morda za past. V veliki dilemi se je nato odločil, da bo raje prebegnil v Švico.

Portret romskega glasbenika Djanga Reinhardta (1910-1953), v kožo katerega se je vživel francoski igralec Reda Kateb. Režijski prvenec Etienna Comarja, sicer producenta filmov kot so Božji možje (Des hommes et des dieux, 2010), Moj kralj (Mon roi, 2015), Cena slave (La rançon de la gloire, 2014), Timbuktu (2014), Ženske iz 6. nadstropja (Les femmes du 6e étage, 2010)…

»Šele med ustvarjanjem filma sem se začel zavedati vzporednic z današnjim časom. Takšne stvari, kot denimo, kako nate vpliva gibanje preko državnih meja, kako se odločiš, ali boš igral določenemu občinstvu ali ne. Romi so v zgodovini preživeli vse vrste tragedij. Morali so menjavati države in glasba jim je dala moč, da so se laže spoprijeli s tem. Ob tem se zaveš, da je glasba njihova kri in da daje smisel njihovemu obstoju. Ni naključje, da je nacistična propaganda želela vsiliti stroga pravila načinu izvajanja džezovske glasbe, saj so vedeli, da so na to vrsto glasbe vplivale raznolike kulture.« (Etienne Comar).

Mediadom Pyrhani, četrtek 19.4.2018 ob 20.00.
Vstop prost!

20 Apr 2018
20.00

Mediadom Filmski večeri: Eden

Eden (2014) * glasbena drama, 131 minut * Mia Hansen-Love.
Igrajo: Felix de Givry, Pauline Etienne.

Film o življenju francoskega DJ-ja Paula Valléeja, ki je zaslužen za glasbeni stil »French House«, vrsto francoske elektronske glasbe, ki je postala priljubljena v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

Mladi Paul obožuje elektronsko glasbo, zato se vsak večer izmuzne od doma, da bi v diskotekah užival v plesnih ritmih. S prijatelji se odloči ustanoviti združbo pariških DJ-jev in skupaj poskrbijo za nov val francoske elektronske glasbe. Toda s slavo in denarjem pridejo tudi radoživa dekleta in droge, kar Paula pripelje v slepo ulico življenja. Ko mu začnejo razpadati zveze in prijateljstva, menedžerji pa zahtevajo spremembo glasbenega sloga, mu preostaneta le neustavljiva predanost in ljubezen do glasbe.

Srečamo se tudi s Paulovo odvisnostjo z drogami, finančnimi težavami in menedžerji klubov, ki bi glasbeno ustvarjanje dua radi prilagodili sodobnejšim trendom. Kmalu postane jasno, da tako ne bo šlo več naprej. Bo glasbenikoma uspelo ponovno najti ravnotežje in obrniti novo stran?

Več o filmu: Uradna spletna stran Fivia

Mediadom Pyrhani, petek 20.4.2018 ob 20.00.
Vstop prost!

7 May 2018
19.00

13. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

13. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
http://www.glasbena-kp.net/a_nastopi2.htm

21 May 2018
19.00

15. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

15. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
http://www.glasbena-kp.net/a_nastopi2.htm

28 May 2018
18.30

16. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

16. Šolski nastop – Glasbena šola Piran

Več info dobite na spletni strani Glasbene šole Koper:
https://www.glasbena-kp.net/aktualno_nastopi.php


Pretekli dogodki

13 Mar 2018 / 9. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
9 Mar 2018 / Mediadom filmski večeri: Mladi Levi – Polnost časa
8 Mar 2018 / Mediadom filmski večeri: Janis Joplin – Otožno dekle
7 Mar 2018 / Mediadom filmski večeri: The Beatles – Osem dni na teden
6 Mar 2018 / Mediadom filmski večeri: Rolling Stones – Shine a light
23 Feb 2018 / Počitniški program Mediadom: Projekcija “Zverinice iz gozda”
22 Feb 2018 / Počitniški program Mediadom: Ustvarjalna delavnica “Pogled skozi mestna vrata”
21 Feb 2018 / ODPADE! Počitniški program Mediadom: Projekcija filma “Pojdi z mano”
20 Feb 2018 / Počitniški program Mediadom: Ustvarjalna delavnica “Piran v igri”
19 Feb 2018 / Počitniški program Mediadom: Projekcija risanke “Pošast Moli”
16 Feb 2018 / Nastop učencev glasbene šole Risto Savin Žalec, Glasbene šole Koper in dijakov umetniške gimnazije Koper
15 Feb 2018 / 8. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
14 Feb 2018 / ODPADE – 2. srečanje učencev klarineta in saksofona GŠ Koper, Izola in Piran
1 Feb 2018 / 7. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
25 Jan 2018 / 6. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
23 Jan 2018 / 5. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
9 Jan 2018 / Slovenske klavirske miniature – komentirani koncert, izvaja Bojan Glavina
8 Jan 2018 / Glasbena šola – nastop učencev Violine
19 Dec 2017 / 4. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
14 Dec 2017 / V iskanju vode med piranskimi trgi in dvorišči
6 Dec 2017 / 2. klavirsko srečanje učencev GŠ Koper, Izola in Piran
28 Nov 2017 / Šolski nastop – Glasbena šola Piran
16 Nov 2017 / 2. Šolski nastop – Glasbena šola Piran
15 Nov 2017 / Unplugged at Mediadom: NoAir
14 Nov 2017 / Unplugged at Mediadom: Valter Brani Sarajevo
13 Nov 2017 / Unplugged at Mediadom: Toxine
26 Oct 2017 / 1. šolski nastop – Glasbena šola Piran
7 Oct 2017 / FEMF 2017 – Buldožer
7 Oct 2017 / FEMF 2017 – Lady Macbeth
7 Oct 2017 / FEMF 2017 – Ledena babica
7 Oct 2017 / FEMF 2017 – Martin Krpan + Povedka o jezeru
6 Oct 2017 / FEMF 2017 – Sova in miška
6 Oct 2017 / FEMF 2017 – Janis Joplin
6 Oct 2017 / FEMF 2017 – Stefan Zweig: Slovo Evropi
6 Oct 2017 / FEMF 2017 – Fenomenalno (Redoutable)
5 Oct 2017 / FEMF 2017 – April in nenavadni svet
5 Oct 2017 / FEMF 2017 – The Beatles
5 Oct 2017 / FEMF 2017 – Django
5 Oct 2017 / FEMF 2017 – Plesalka (La danseuse)
4 Oct 2017 / FEMF 2017 – Ježek in vran na sirovi dirki
4 Oct 2017 / FEMF 2017 – Gimme danger
4 Oct 2017 / FEMF 2017 – Jaz, daniel blake (I, daniel blake)
4 Oct 2017 / FEMF 2017 – Osvboditev Skopja (The liberation of Skopje)
3 Oct 2017 / FEMF 2017 – Povedka o jezeru (Tale of a lake)
3 Oct 2017 / FEMF 2017 – Tiha strast (a quiet passion)
29 Sep 2017 / Kaj odnaša čas…in kaj prinaša voda (DEKD – Dnevi evropske kulturne dediščine)
25 Aug 2017 / 5. Slovenski Festival Kamišibaj Gledališča – Nočni program
21 Aug 2017 / Tartini Festival 2017: koncert Michel Bourdoncle, klavir (Francija)
14 Jul 2017 / Okrogla miza – Predavanje Damirja Skomine: Nogometni sodnik
13 Jul 2017 / Okrogla miza: Nevarnosti spleta
8 Jul 2017 / Pandolo na Meditaranu – Predstavitev mednarodnih delegacij
15 Jun 2017 / OŠ Vincenzo e Diego de Castro – Valeta 2017
12 Jun 2017 / Glasbena šola Piran – nastop
8 Jun 2017 / Zaključna prireditev ŠIMC, Mladinskega EPI centra Piran
29 May 2017 / 17. šolski nastop Glasbena Šola Piran
25 May 2017 / Druga Godba 2017 – Glasbena delavnica: Black String – Zvoki Koreje
22 May 2017 / 16. šolski nastop Glasbena Šola Piran
17 May 2017 / Okrogla miza “Jarek: kriza multikulturalizma v izključujočem svetu”
15 May 2017 / 15. šolski nastop Glasbena Šola Piran
8 May 2017 / 14. šolski nastop Glasbena Šola Piran
5 May 2017 / Predstavitev knjige Mitje Zupančiča “Z morjem na ti”
26 Apr 2017 / Nastop učencev klavirja iz razreda Bojana Glavine – Glasbena šola Piran
21 Apr 2017 / Sveti Jurij-Solinarski praznik: Predavanje v Mediadomu Pyrhani
20 Apr 2017 / 13. šolski nastop Glasbena Šola Piran
11 Apr 2017 / 12. šolski nastop Glasbena Šola Piran
31 Mar 2017 / Projekcija filma “Kapitalistične Svinje” (GEPŠ)
24 Mar 2017 / Glasbena šola Piran – Nastop
21 Mar 2017 / 11. šolski nastop Glasbena Šola Piran
16 Mar 2017 / 10. šolski nastop Glasbena Šola Piran
10 Mar 2017 / Ženska v ospredju (Donna in primo piano)
9 Mar 2017 / Predavanje – Fotograf se predstavi: Stanko Abadžič
3 Mar 2017 / Počitniški program Mediadom – otroška delavnica “Kje se skriva piransko obzidje?”
2 Mar 2017 / Počitniški program Mediadom – Projekcija animiranega filma “Zakaj (ni)sem pohrustal svojega očeta”
1 Mar 2017 / Počitniški program Mediadom – Projekcija risanke “Hokus Pokus Albert”
28 Feb 2017 / Počitniški program Mediadom – Projekcija risanke “Hokus Pokus Albert”
27 Feb 2017 / Počitniški program Mediadom – otroška delavnica “Izdelava tradicionalnih istrskih inštrumentov”
23 Feb 2017 / Tretji Mediadom Stand-up večer: Rok Škrlep in Sašo Stare
23 Feb 2017 / Glasbena šola Piran – Nastop
16 Feb 2017 / Drugi Mediadom Stand-up večer: Pedja Bajović – predstava “S NOGU”
14 Feb 2017 / 9. šolski nastop Glasbena Šola Piran
13 Feb 2017 / 2. kip srečanje učencev klarineta in saksofona
12 Feb 2017 / Projekcija filma “Maggie ima načrt” (Maggie’s plan, 2015)
9 Feb 2017 / Prvi Mediadom Stand-up večer: Rok Krivičič in Marko Žerjal
2 Feb 2017 / 8. šolski nastop Glasbena Šola Piran
1 Feb 2017 / Mediadom Filmski večeri: Mladost (2015)
1 Feb 2017 / Regionalno srečanje Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) in Tedna kulturne dediščine (TKD
26 Jan 2017 / 7. šolski nastop Glasbena Šola Piran
25 Jan 2017 / Mediadom Filmski večeri: Janis Joplin – Otožno dekle (2016)
18 Jan 2017 / Mediadom Filmski večeri: Šiška Deluxe (2015)
16 Dec 2016 / Letna pregledna projekcija Fotokluba Portorož
5 Dec 2016 / Gledališča predstava “Videl sem celo Ameriko, a nikoli nisem bil v Tržiču!”
29 Sep 2016 / Festival evropskega in mediteranskega filma v Mediadomu Pyrhani
22 Jan 2016 / Projekcija filma FANTOZZI (1975)
17 Jul 2016 / Zaključni koncert 5. poletne glasbene akademije v Izoli