Meni

Stand up: S smehom nad prekarno delo
14. 9. BO NAŠ STAND-UP TEAM M&M NASTOPAL NA TEME: MLADI, ISKANJE SLUŽBE IN PREKARCI.

Pridite nas pogledat. Bo super smešno in zelo provokativno! Predstava želi preko smeha ozavestiti o problemih mladih na trgu dela, s poudarkom na prekarnosti. Po stand-up nastopu bo še kratka debata, kamor se lahko z svojim mnenjem in komentarji vključijo tudi obiskovalci predstave.

Izvajalca:

Matevž Baloh: “Smeh pomaga pri vsakem problemu, razen, če je ta problem v spalnici. Tam se smehu izogibajte. Oba z Markom sva bila prekarca in verjetno, na žalost, še kdaj bova. Če se lahko iz česa norca delaš, je to iz sebe. Smeh je pol zdravja, je pa res, da je druga polovica denar, vsaj tja nas pelje naše zdravstvo. Jaz vam lahko obljubim, da se boste od mojih 10 min, smejali vsaj 5.”

Mark Džamastagič: “Mislim, da če se lotimo prekarnega dela s smehom, lahko na drugačen način potrdimo obstoj problema – ne samo skozi številke, ampak tudi na ravni doživljanja. Ironično se moramo bolj smejati, da se lahko zavedamo resnosti problema.”

Več informacij o projektu dobite na spletni strani: Talentiran.si – S smehom nad prekarno delo. Povezava:
http://www.talentiran.si/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=132&Itemid=612

***
Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za ozaveščanje mladih o problematiki prekarnega dela.

Organizatorji dogodka: Zavod Nefiks in ŠIMC – Mladinski EPIcenter Piran

Dvorana Mediadom Pyrhani, 14.9.2018 ob 19.00. Vstop prost!