Meni

Drugi Mediadom Stand-up večer: Pedja Bajović – predstava “S NOGU”
Drugi Mediadom Stand-up večer, nastopa: Pedja Bajović (Hrvaška) s predstavo “S NOGU”.

Pedja Bajović (Hrvaška)

Pedja Bajović je eden najbolj izkušenih hrvaških komikov. Začel je kot član skupine Sve5, nato pa ustanovil show Komedija na nogah, s katerim tedensko zabava obiskovalce.

Po diplomi iz sociologije in filozofije v Banja Luki je na Univerzi v Ohiu končal še podiplomski študij upravljanja z mediji. Od leta 2002 je direktor podjetja Aetas, ki se ukvarja z razvojem televizijskih programskih konceptov, organiziranjem delavnic in seminarjev medijskega komuniciranja ter medijskem svetovanjem.

Stand-up komedijo spremlja že več kot desetletje, sprva zgolj kot navdušen opazovalec in pisec, od leta 2004 pa kot aktiven komik. Pred časom je v sodelovanju s Suzukijem izpeljal več kot uspešno stand up turnejo po vsej Hrvaški. Pedja zase pravi, da je doma iz Jugoslavije.

Ob koncu leta 2012, je kot prvi stand-up komik iz področja bivše Jugoslavije sodeloval in nastopil v okviru enega največjih festivalov stand-up komedije na svetu v ameriškem mestu Seattle, kjer je pustil močan pečat ter zbral številne nastope po ZDA in Kanadi.

Četrtek 16.2.2017, ob 20.00.

Vstop prost, vljudno vabljeni!