Meni

Premiera dokumentarnega filma “Mediadom Pyrhani – Pet let (in pol)
Z dokumentarnim filmom »Mediadom Pyrhani – Pet let (in pol)« predstavljamo delovanje najmlajšega kulturnega središča v Piranu od odprtja do danes

Ekipa Mediadom Pyrhani je v času izrednih razmer posnela dokumentarni film »Mediadom Pyrhani – Pet let (in pol)«, s katerim izčrpno predstavi svojih prvih pet let (in pol) sodelovanj in delovanja na odru Kulturnega središča in multimedijskega muzeja Mediadom Pyrhani, kot na zunanjih prizoriščih, od odprtja 2015. leta, do danes.

V enournem dokumentarnem filmu smo nanizali utrinke iz vseh naših dogodkov. V  izjavah in vtisih smo obudili spomine s številnimi sodelujočimi, partnerji, obiskovalci, nastopajočimi, ter s predstavniki organizacij in zavodov, s katerimi smo sodelovali pri izvedbi različnih dogodkov in projektov.

Premiera dokumentarnega filma Mediadom Pyrhani – Pet let (in pol) bo v sredo 26.5.2021 ob 20.00 na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani. Vabljeni k ogledu!

Organizator projekta: Mediadoma Pyrhani in Zveza kulturnih društev Piran, s podporo OI JSKD Piran in Občine Piran. Premiera dokumentarnega filma je osrednji dogodek Mediadoma Pyrhani v Tednu ljubiteljske kulture 2021.

Premiera filma bo 26.5.20201 ob 20.00 na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.