Meni

Srečanja v Mediadomu: Sašo Ožbolt
Srečanja v Mediadomu – Klepet z (ne)znanci: V četrek 8.4.2021 bo naš gost Sašo Ožbolt: bivši košarkarski reprezentant ter dolgoletni član in tudi kapetan košarkarskega kluba Olimpija iz Ljubljane. Po končani športni karieri je ostal v košarki in že peto leto deluje kot trener. Med drugim je sopredsednik košarkarskega kluba 3×3 Piran. V prostem času rad kolesari, teče, posluša muziko in si rad ogleda dober film. Njegova velika strast je obiskovanje gora kamor pogosto zahaja. Sašo je športna legenda občine Piran.

Četrtkovi večeri bodo odslej namenjeni spoznavanju znanih, kot tudi manj znanih osebnosti obalnih krajev, ki s svojim delovanjem, ustvarjanjem, zavzemanjem ter aktivizmom pripomorejo k razvoju našega skupnega prostora – slovenske Istre. Vsi klepeti bodo prenašani v živo (streaming) ob četrtkih na uradnem Youtube kanalu Mediadom.

Organizatorji Srečanj v Mediadomu so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran. Projekt je omogočila Občina Piran.