Meni

Piranski poletni utrip: Žiga Rustja
Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran tudi letos organizira sklop glasbenih večerov na trgu “Piranski poletni utrip”. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, smo se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vseh sedem koncertov bo na sporedu ob sredah ob 21.00 uri na Prvomajskem trgu v Piranu. Vljudno vabljeni!

Piranski poletni utrip je sklop glasbenih večerov, ki bodo oživeli mesto v času, ko je zaradi izrednih razmer bila odpovedana večina tradicionalnih kulturnih prireditev. Manjši, tudi bolj intimni nastopi lokalnih glasbenih ustvarjalcev, bodo znotraj kulise piranskega prvomajskega trga gotovo čarobno doživetje.

Žiga Rustja

Kantavtor iz Sečovelj, z dvema avtorskima albumoma, z nastopi na različnih slovenskih festivalih (MMS 2015, Poprock 2017 in prihajajoča Popevka 2021) bo prvič po srednji šoli zaigral v Piranu. Njegovi spremljevalci bodo Luka Ivanovič na kitari (Neisha, Lea Sirk), Timotej Majer (Nevermind) in Tina Novak. Vsi skupaj sestavljajo tudi ekipo Kreativnega glasbenega studia – Studia 106.