Meni

Srečanja v Mediadomu: Patricija Lovišček
Srečanja v Mediadomu – Klepet z (ne)znanci: V četrek 1.4.2021 bo naša gostja Patricija Lovišček: defektologinja in ustanoviteljica zasebnega zavoda Modri december, Zavoda za spodbujanje zavedanja avtizma in Aspergerjevega sindroma Koper. Avtizem spoznava zadnjih 15 let, vse tisto, česar se na fakulteti niso naučili; profesionalno pa se z njim ukvarja zadnjih pet let. Z zavodom organizira izobraževanja in usposabljanja laične in strokovne javnosti, izvajam predavanja in objavljam članke na temo avtizma. Patricija Lovišček je bila Osebnost Primorske leta 2018.

Četrtkovi večeri bodo odslej namenjeni spoznavanju znanih, kot tudi manj znanih osebnosti obalnih krajev, ki s svojim delovanjem, ustvarjanjem, zavzemanjem ter aktivizmom pripomorejo k razvoju našega skupnega prostora – slovenske Istre. Vsi klepeti bodo prenašani v živo (streaming) ob četrtkih na uradnem Youtube kanalu Mediadom.

Organizatorji Srečanj v Mediadomu so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran. Projekt je omogočila Občina Piran.