Meni

Piranski poletni utrip: Anika Horvat
Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran tudi letos organizira sklop glasbenih večerov na trgu “Piranski poletni utrip”. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, smo se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vseh sedem koncertov bo na sporedu ob sredah ob 21.00 uri na Prvomajskem trgu v Piranu. Vljudno vabljeni!

Piranski poletni utrip je sklop glasbenih večerov, ki bodo oživeli mesto v času, ko je zaradi izrednih razmer bila odpovedana večina tradicionalnih kulturnih prireditev. Manjši, tudi bolj intimni nastopi lokalnih glasbenih ustvarjalcev, bodo znotraj kulise piranskega prvomajskega trga gotovo čarobno doživetje.

Anika Horvat

Anika Horvat se bo v Piranu predstavila z akustičnim koncertom in svojimi najlepšimi avtorskimi skladbami ter  s priredbami,ki so jo skozi njeno pot glasbeno zaznamovale.

Predstavila bo tudi nekaj novih skladb iz prihajajočega albuma,ki bo izšel konec leta 2021.Spremljala jo bosta njena prijatelja in člana benda, odlična kitarista Lean Luigi Kozlar in Gabrijel Juriševič.