Meni

»Unplugged at Mediadom« že drugič – sklop akustičnih koncertov obalnih glasbenikov
Mediadom Pyrhani in Zveza kulturnih društev Piran tudi letos organizirata sklop akustičnih koncertov obalnih glasbenikov z naslovom »Unplugged at Mediadom 2.0«. Na prvem izmed Unplugged-ov, v ponedeljek 12.11. bo nastopil Yan Baray. V torek, 13.11., Jure Lesar s skupino, v sredo,14.11., pa perspektivni mladi rockerji Nevermind. Unplugged at Mediadom je prvi tovrstni obalni festival, kjer se izbrane  obalne zasedbe predstavijo v akustični izvedbi. Vstop brezplačen – zaradi omejenega števila sedežev je predhdona rezervacija vstopnic OBVEZNA.

Program Unplugged at Mediadom 2018:

 

 

Koncerti so brezplačni, vendar pa je zaradi omejenega števila vstopnic je obvezna rezervacija. Vstopnice lahko rezervirate od četrtka, 8.11.2018 prek elektronskega naslova info@mediadom-piran.si ali pokličete na telefonsko številko 030 703 110 (v času uradnih ur muzeja). Koncerti bodo potekali v dvorani Mediadoma, na Kumarjevi ulici 3 v Piranu.

O projektu:

Unplugged at Mediadom je glasbeni festival, izključno obalnih glasbenikov, kjer se v akustični izvedbi predstavijo svojo avtorsko glasbo. Koncerti bodo tudi posneti, tako bodo skupine imele možnost promocije avtorske glasbe ob ustvarjanju arhivskega gradiva. Letos bo izvedena 2.0 verzija festivala želimo pa si, da bi v prihodnjih letih festival postal tradicionalen glasbeni dogodek mesta Piran.

Organizatorja festivala Unplugged at Mediadom sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran. Projekt je podprt s strani Občine Piran ter O.I. JSKD Piran. Medijski pokrovitelj festivala je portal Muzikobala.com.

Vse informacije o programu in urnikih Mediadoma lahko spremljate na naši uradni spletni strani www.mediadom-piran.si. Vljudno vabljeni!