Meni

Unplugged at Mediadom 5.0 – Akustični koncerti obalnih glasbenikov (ponovno) v piranskem Mediadomu
Avditorij Portorož-Portorose želi ohraniti tradicijo, zato tudi letos v piranskem Mediadomu na organizira sklop akustičnih koncertov z naslovom »Unplugged at Mediadom 5.0«. Letos sta na sporedu dva; v torek 5.3.2024 ob 19.00 bo nastopila izolska skupina Argo, v sredo 6.3.2024 ob 19.00 pa piransko-izolska naveza Tomo’s Band. Unplugged at Mediadom je prvi tovrstni obalni festival, kjer se izbrane obalne zasedbe predstavijo v akustični izvedbi.

Predprodaja vstopnic poteka na blagajni Avditorija in Mediadoma ter na spletni strani Avditorija Portorož. V ceno vstopnice je vključeno tudi brezplačno parkiranje v Parkirni hiši Amfora Fornače.

Koncerti bodo potekali v dvorani Mediadoma, na Kumarjevi ulici 3 v Piranu.

Prvi večer: 5.3.2024 ob 19.00 – Argo
Drugi večer: 6.3.2024 ob 19.00 – Tomo’s Band

O projektu:

Unplugged at Mediadom je glasbena prireditev izključno obalnih glasbenikov, kjer se v akustični izvedbi predstavijo z avtorsko glasbo. Koncerti bodo tudi posneti, tako bodo skupine imele možnost dodatne promocije z ustvarjanjem arhivskega gradiva Letos bo izvedena 5.0 verzija festivala, ki je postal tradicionalen glasbeni dogodek v mestu Piran, četudi so ga vmes prekinile izredne razmere v povezavi z epidemijo Covid-19.

Organizator Unplugged at Mediadom je Avditorij Portorož – Portorose. Projekt je podprt s strani Občine. Medijski pokrovitelj festivala je portal Muzikobala.com.

Vse informacije o programu in urnikih Mediadoma lahko spremljate na uradni spletni strani  www.avditorij.si ter na strani www.mediadom-piran.si