Meni

Mediadom Stand-up večeri že četrto leto v Mediadomu
Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z OI JSDK Piran, tudi letos organizirata »Mediadom Stand-up večere«. V Piranu bosta 11. in 12.3.2020 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bosta nastopila Bruno in Giordano, drugi večer pa Aleš Novak. Vstop je prost, vendar je obveza rezervacija vstopnic!

Program Mediadom Stand-up večerov 2020:

  • Prvi večer – sreda 11.3.2020, ob 20.00
    Bruno in Giordano (Obala)
  • Drugi večer – četrtek 12.3.2020, ob 20.00
    Aleš Novak (Šmarje pri Jelšah)

Predstave so brezplačne, vendar pa je zaradi omejenega števila vstopnic je obvezna rezervacija. Vstopnice lahko rezervirate prek elektronskega naslova info@mediadom-piran.si.

O stand-up Komikih:

Bruno in Giordano

Radijska voditelja Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta že pred dobrimi desetimi leti v delovno akcijo, ki so jih starejši vajeni še iz mladih let, vpoklicala dva, ki komedijo in dobro voljo res obvladata.

Bruno in Giordano sta tako postala reden del jutranjega programa Radia Capris in kasneje popoldanskega programa Radia1, vmes pa sta večkrat razprodala portoroški Avditorij in tudi vse ostale večje in manjše dvorane v Istri ter širši okolici. Prejela pa sta tudi Viktor nominacijo za radijsko osebnost leta.

Medtem, ko počasi nastaja nova celovečerna komedija Bruno in Giordano, priletna »Ištrijana« pridno nastopata po manjših in večjih prizoriščih in predstavljata vse slabe lastnosti alkoholnega entuziazma in težav, ki jih imata 92-letna pezionista. Žal nimata borčevske penzije, ker sta se borila v smrekovem gozdu.  Bruno Brunič Brezbal, predsednik društva literatov (literati – ljudje, ki imajo radi liter). Giordano Santorini, moški z najdaljšo cuketo na svetu (cuketa – moški spolni ud)

Aleš Novak

Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je… eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki, oddaji Štartaj, Slovenija! in v predstavi Slovenec in pol. In pa na stand up odrih širom Slovenije … no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

Organizatorja stand-up večerov sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran, soorganizator je OI JSKD Piran. Projekt je podprt s strani Občine Piran.

Vse informacije o programu in urnikih Mediadoma lahko spremljate na naši uradni spletni strani www.mediadom-piran.si .