Meni

Mediadom Stand-up večer 2021 v gledališču Tartini v Piranu
Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran v sodelovanju z Avditorijem Portorož, organizirajo »Mediadom Stand-up večer 2021«. Gledališče Tartini bo 11.12. 2021 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu postaja stalnica. Veseli smo, da lahko ponovno organiziramo dogodke, ki smo jih bili zaradi izrednih razmer zadnjih dveh letih bili primorani odpovedati. Ob tem pa smo tudi zadovoljni, da lahko oživimo tudi dogajanje v enem najlepših slovenskih gledališč – Teater Tartini. Celovečerni stand-up program bodo ustvarili Bruno in Giordano, Uroš Kuzman, Klemen Bučan in Blaž Curk. Predprodaja vstopnic poteka na blagajni ter na spletni strani Avditorija Portorož.
Program Mediadom Stand-up večera 2021:
Sobota, 11.12.2021 ob 19.30
• Bruno in Giordano (Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič),
• Uroš Kuzman,
• Klemen Bučan,
• Blaž Curk.
Predprodaja vstopnic je na voljo na blagajni Avditorija Portorož ter na spletni strani: https://avditorij.kupikarto.si. Cena vstopnic v predprodaji je 10 EUR, Študenti in upokojenci 8 EUR. Na dan prireditve pa 12 EUR.
Sodelovanje Mediadoma in Avditorija za oživitev gledališča Tartini v Piranu
Mediadom Pyrhani – kulturno središče in multimedijski muzej, v upravljanju Zveze kulturnih društev Piran deluje že šesto leto in uspešno deluje organizira raznorazne lastne kulturne dogodke v mestu Piran in tudi širše. En izmed uspešnejših projektov so tudi »Mediadom Stand-up večeri«, ki pa smo jih v zadnjih dveh letih bili primorani odpovedati zaradi izrednih razmer v povezavi z epidemijo. Pred leti namreč tovrstnih dogodkov v Piranu ni bilo, zato smo že ob prvi izvedbi pred leti zaznali veliko zanimanje za Stand-up, ga z leti nadgradili ter ob zadnji izvedbi 2019 hkrati ugotovili, da dvorana Mediadoma postaja premajhna. Zato smo združili moči z Avditorijem Portorož ter Mediadom Stand-up večere vsaj za letošnjo izvedbo preselili v Gledališče Tartini, ki je eno najlepših prizorišč daleč naokoli. Gledališče lahko sprejme večje število obiskovalcev, ob trenutni epidemiološki sliki pa lahko tako tudi zagotovimo varno spremljanje prireditve za vse obiskovalce. Sodelovanje z Avditorijem bomo poskusili še nadgraditi, tako da bomo v prihodnje skupaj so-ustvarili program za gledališče Tartini in ga s skupnimi močmi poskusili ponovno »oživeti«.
Organizatorji stand-up večerov so Mediadom Pyrhani, ZKD Piran ter je OI JSKD Piran. Soorganizator je Avditorij Portorož. Projekt je podprt s strani Občine Piran.