Menu

Unplugged at Mediadom: Paranoise
Unplugged at Mediadom je glasbena prireditev obalnih glasbenikov, kjer se v akustični izvedbi predstavijo z avtorsko glasbo. Letos bo izvedena 4.0 verzija festivala, ki je postal tradicionalen glasbeni dogodek v mestu Piran

Paranoise je štiričlanska glasbena skupina  iz okolice Kopra, ki je nastala leta 2019. Njihov začetek ustvarjanja avtorske glasbe je bil zasnovan kot trio (Dean Radešič – el.kitara, Aleš Marsič – bas kitara, Jure Vučko – Bobni) , kateri so začeli ustvarjati prve idejne osnove svojih komadov, od katerih se je ob pridružitvi četrtega člana (Mark Godina-el. kitara in vokal) začelo razvijati obilo norosti in kreativnosti. Poletje 2021 je bilo za skupino ParanoisE pomembno, saj so se s prijavo na MKC Kanela Festival pokazali in dokazali širši javnosti, ter s tem pridobili še dodaten zagon za nadaljnje ustvarjanje. Vsak član benda ima različen pogled do ustvarjanja avtorske glasbe, zato je njihov žanr težko popredalčkati in prav to jih dela posebne. Do sedaj je skupina ustvarila več kot 10 avtorskih komadov (snema se 1. album), katere so v zadnjem letu tudi predstavili javnosti. Zasedba: Jure Vučko na bobnih, Aleš Marsič na bass kitari,  Dean Radešič na električni Kitari in Mark Godina na vokalu in električni kitari.

Vstopnina: 6 EUR (predprodaja), 8 EUR (na dan koncerta). Predprodaja vstopnic poteka na blagajni Avditorija in Mediadoma ter na spletni strani Avditorija Portorož. V ceno vstopnice je vključeno tudi brezplačno parkiranje v PH Amfora Fornače.

Dvorana Mediadom Pyrhani, 15.11.2022 ob 20.00