Navigazione

Unplugged at Mediadom: Lean Kozlar Luigi
Unplugged at Mediadom je glasbena prireditev obalnih glasbenikov, kjer se v akustični izvedbi predstavijo z avtorsko glasbo. Letos bo izvedena 4.0 verzija festivala, ki je postal tradicionalen glasbeni dogodek v mestu Piran

Lean Kozlar Luigi je obalni pevec, avtor in multi inštrumentalist. Njegova glasbena pot se je začela nekje v osnovni šoli, kjer je Luigi začel obiskovati glasbeno šolo v kopru kot trobentač. Leto za tem se je poleg trobente pričel učit še kitaro, pri profesorju Robertu Vatovcu. Sodeloval je pri zasedbi Why Not?! (Marko Hrvatin, Dušan Sagadin, Marko Jakomin), akustičnem duu Q2, ki je kasneje delovala kot štiričlanska članska zasedba Q2o (Andrej Rot, Teo Parovel, Simon Markežič), in je bil od 2011-2018 član skupine Gedore kot pevec in ritem kitarist, ki so poleg samostojnih nastopov bili tudi spremljevalni band legendam kot so Slavko Ivančič, Tulio Furlanič, ipd.  Leta 2013 in 2014 skupaj z Igorjem in Lucien nastopil na Melodijah morja in sonca. Leta 2015 je kot član spremljevalne skupine Figoni nastopil z Rudijem Bučarjem na Emi, kjer so s skladbo “Šaltinka” prišli v finalni izbor in dosegli končno 2.mesto. Od leta 2019 sta se skupaj združila z Aniko Horvat, nato pa je še Luigi sestavil spremljevalno skupino z katero nastopajo po Sloveniji.

Vstopnina: 6 EUR (predprodaja), 8 EUR (na dan koncerta). Predprodaja vstopnic poteka na blagajni Avditorija in Mediadoma ter na spletni strani Avditorija Portorož. V ceno vstopnice je vključeno tudi brezplačno parkiranje v PH Amfora Fornače.

Dvorana Mediadom Pyrhani, 14.11.2022 ob 20.00