Navigazione

Unplugged at Mediadom: Boštjan Pertinač
Unplugged at Mediadom je glasbena prireditev obalnih glasbenikov, kjer se v akustični izvedbi predstavijo z avtorsko glasbo. Letos bo izvedena 4.0 verzija festivala, ki je postal tradicionalen glasbeni dogodek v mestu Piran

Šarmanten kraški trubadur in prva brada slovenske glasbene scene. Boštjan Pertinač je vsekakor en izmed najobetavnejših mladih kantavtorjev, ki z značilnim glasbenim slogom in tipičnim kraškim dialektom vztrajno osvaja radijske postaje in slovenska srca.

Boštjan Pertinač je vsekakor en izmed najbolj perspektivnih mladih kantavtorjev, ki trenutno osvajajo slovensko glasbeno sceno. Sežančan, ki nas je v preteklosti že osvojil s skladbami, kot so ‘DAJ POVEJ MI’, ‘PIHI BURJA’ in ‘SUHI ZID’, se je nazadnje predstavil tudi na priznanem 40. festivalu Melodije morja in sonca, kjer je s skladbo PLIMA v kraškem dialektu opeval skrivnostne plave oči. 

Boštjan Pertinač – vokal in kitara
Marko Loredan – bas
Manuel Kocjančič – bobni in spremljevalni vokal
Mojca Štoka Moya – spremljevalno vokal in percusije
Lorenzo Visintin – klavir in orgle
Stefan – harmonika

Vstopnina: 6 EUR (predprodaja), 8 EUR (na dan koncerta). Predprodaja vstopnic poteka na blagajni Avditorija in Mediadoma ter na spletni strani Avditorija Portorož. V ceno vstopnice je vključeno tudi brezplačno parkiranje v PH Amfora Fornače.

Dvorana Mediadom Pyrhani, 16.11.2022 ob 20.00